top of page

Wat zijn de voordelen?

De CryoSkin heeft als voordeel dat de gegeven behandelingen pijnloos zijn en veelal direct resultaat geven. De behandeling is compleet natuurlijk, er wordt bijvoorbeeld niets ingespoten. Het is enkel de kou, en warmte, die voor de resultaten zorgen. Door de manuele werkwijze is het mogelijk om precies te werken daar waar de klant dat graag wilt.

Hoe werkt vet verwijderen eigenlijk?

Eerst wordt er op +40 graden gewerkt, dit maakt de vetcellen los en brengt de vetcellen meer naar de oppervlakte. Vervolgens zal de CryoSkin -8 graden worden, vetcellen kunnen niet tegen deze kou. De vetcellen worden precies naar de temperatuur gebracht waarbij ze afbreken en kristalliseren. Dit proces heet apoptose of in andere woorden 'geprogrammeerde celdood'. De afgebroken vetcellen zullen in twee weken tijd worden afgevoerd door het lymfesysteem. Water drinken na de behandeling is hierbij zeer belangrijk.

Is het veilig?

Ja zeker. Het werken met koude is al tientallen jaren een bewezen methodiek. Daarnaast voldoet de CryoSkin aan alle benodigde Europese certificaten. Wat de CryoSkin onder andere zo'n veilige machine maakt, is de manuele werkwijze, deze maakt het mogelijk direct aan te sturen waar nodig.

bottom of page